Roletne...

Štede energiju, štite od sunca i krase vaš dom......

PVC I ALUMINIJUMSKE ROLETNE

su nedjeljivi dio vašeg stana ili kuće u savremenom građevinarstvu.Ugrađuju se na prozore sa ili bez vanjske kutije u bojama po vašem izboru.

Posebno su karakteristične aluminijumske roletne koje su ispunjene nezapaljivim poliuretanskim ispunama za termičku i zvučnu izolaciju.Ove roletne štite ljeti od vrućina, zimi od gubljena toplote i do 50%, te se mogu koristiti u svim vremenskim uslovima. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama. Postoji mogućnost ugradnje elektromotora pri čemu roletnom rukujete pomoću daljinske komande ili taster prekidača. Sve ove karakteristike aluminijumsku roletnu čine dugotrajnom zaštitom za sva vremena.Alu roletne su napravljene od legure aluminijuma, a punjene poliuretanom. Lamele su dodatno zaštićene lakom i plastificirane u pastelnim bojama.

Plastične roletne su izrađene od PVC materijala otpornih na različite vremenske uslove.Roletne se ugrađuju na sve tipove stolarije. Izuzetan estetski efekat se postiže stavljanjem roletni iste boje kao i stolarija.