Prozori...

Neka vaš dom krase prozori vrhunske kvalitete i dizajna...

Danas su prozori vrlo bitan element arhitekture. Nekada su imali samo svoju funkciju ali ne i izgled ali sada imate mogućnost i to promijeniti.Uz naše PVC i ALU prozore dobit ćete visoku kvalitetu, funkcionalnost, toplinsku i zvučnu izolaciju te lakoću održavanja. I povrh svega mogućnost realizacije svojih želja, kao što je sloboda pri oblikovanju, izboru boje i općenito estetskom izgledu.Standardno na prozore ugrađujemo protuprovalnu (HOPPE) kvaku.

Jednokrilni otklopno - zaokretni prozori

Jednokrilni prozor je najjednostavniji oblik vanjske stolarije koji se sastoji od okvira, krila, čeličnog ojačanja, okova i izo stakla. Najčešće se koristi na stambenim objektima, a njegova najveća prednost je prozračnost i osvjetljenost prostora. Pri izradi otvorena je mogućnost izbora boje profila i stakla.

Dvokrilni otklopno - zaokretni prozori

Dvokrilni prozor je ljepšeg estetskog izgleda, predviđen je za malo veće širine otvora a u praksi se izrađuje sa prečkom (letvicom) koja je fiksirana u ram prozora i pri otvaranju prečka (letvica) ostaje u ramu prozora, i sa štulpom gdje se letvica postavlja na krilno i pri otvaranju prozora letvica je pokretna skupa sa krilom. Takođe, postoji mogućnost izbora boje profila i stakla.

Višedjelni elementi

Višedjelni prozori su predviđeni za zatvaranje većih površina te se mogu izvoditi u različitim varijantama i oblicima. Otklopno- klizne, harmo, fiksno-otklopne i druge varijante su moguće a "uređenje" izgleda tih prozora je ostavljeno na izbor kupca.

Fiksni elementi

Fiksni elementi koriste se primjerice za ostakljivanje stubišta, izloga i za druge slične namjene. 

Balkonska otklopno - zaokretna  vrata 

Balkonska otklopno -zaokretna vrata su pogodna za zatvaranje većih površina. U ponudi se mogu naći jednokrilna, dvokrilna i trokrilna balkonska vrata sa prečkom ili štulpom. Izgled, boja profila i stakla se mogu prilagoditi želji kupca.

Otklopno - klizna vrata 

Vrata predviđena za zatvaranje većih površina, klizni dio prozora uvijek se preklapa preko dimenzijama istog fiksnog dijela. Predviđeno je samo za veće površine a izgled, boja profila i stakla mogu se prilagoditi željama kupca