O nama...

Haskomerc-2 doo pouzdanost, kvalitet i tradicija....

"HASKOMERC-2" d.o.o. je firma za izradu i montažu ALU i PVC stolarije i visokogradnju stambeno-poslovnih objekata. Osnovana 2000. godine, firma je u 100% privatnom vlasništvu i smještena je u ul. Muse Ćazima Ćatica br.37B u Jelahu, općina Tešanj.

Od osnivanja pa do danas "Haskomerc-2" doo se stalno proširuje, kako svoje kapacitete tako i svoje djelatnosti. U sklopu firme, osim pogona za ALU i PVC stolariju, djeluje i pogon za izradu IZO stakla. Sve vrste stakla Low-e, Lami, Stopsol, Parsol, troslojno kao i posebne narudžbe u mogućnosti smo ispoštovati jer za to imamo veoma stručno osoblje.

Viskogogradnja stambeno-poslovnih objekata je ono po čemu je "Haskomerc-2"doo u posljednje vrijeme prepoznatljiv. Veoma kvalitetni, udobni i funkcionalni stanovi i kuće se nalaze na više lokacija u Jelahu, namješteni ili nenamješteni pogodni su za kupovinu ili iznajmljivanje.

Gore navedeno dovodi do zaključka da je firma "Haskomerc-2" doo izrasla u respektabilnu firmu sa stalnom tendencijom rasta i poboljšanja svojih proizvoda i usluga, te proširivanja tržišta kako u Bosni i Hercegovini tako i u inozemstvu. Neprestanim forsiranjem izvoza, postali smo jedna od uspješnijih firmi na ovim prostorima koja 70% svojih proizvoda plasira na inozemno tržište.

Koristeći naše proizvode i usluge štedite vrijeme i novac, a brigu zaista ostavljate drugome. Garancija ovome su svi naši kupci koji su znali prepoznati visoke standarde , usluge i realne cijene naših proizvoda u ovom vrlo konkurentnom vremenu. 

Mi smo Vaša sigurna investicija u budućnost!

S povjerenjem nas posjetite ili kontaktirajte na broj :  

387 62 330 375 Direktor Sead Hasaničević 

+387 32 663 268    Tehnički sekretar firme Buljubašić-Mujkić Erna 

+387 62 342 891    Tehnolog za pitanja o stolariji Hrnjić Fajko 

 

Sestrinska firma u Hrvatskoj 

 

BETA - PROM d.o.o.

Prodaja ALU i PVC stolarije, nekretnina i materijala za graditeljstvo  

Mlake 12,  10000 ZAGREB

Mobitel + 385 98 273 629  Hasaničević Sead

Email : seadhasanicevic@gmail.com