Profili...

THYSSEN profili, ELITE petkomorni i PRESTIGE šestkomorni ...

 

Dugogodišnje iskustvo i stalno unapređenje i inovacije ugrađeni su u INOUTIC profile. Ekstrudirani iz čvrstog PVC-a nude izuzetan kvalitet i trajnost za prihvatljivu cijenu.Finoća završne obrade profila omogućava minimalno održavanje, dok kompleksan višekomorni presek osigurava vrhunsku toplotnu izolaciju.Sivo bijele diht gume prethodno fabrički ugradjene daju atraktivan izgled stolariji izradjenoj od INOUTIC profila i obezbedjuju apsolutnu nepropusnost za vjetar i kišu.

Karakteristike THYSSEN Elite profila :

Posebno dizajnirani radijusi profila omogoćavaju odlično odvođenje vode. Vrlo kvalitetno rješenje zaptivanja između štoka i krila prozora izvedeno sa dva AD gumena dihtunga i na krilu i na štoku. Otvori za provjetravanje unutrašnjosti prozora i odvod kondenzovane vode se nalaze u predkomorama, čime je potpuno sačuvana termo i zvučna izolacija. Kvalitetna metalna ojačanja postavljena u unutrašnjosti plastičnog profila, garantuju čvrstoću, stabilnost i dugotrajnost prozora napravljenih od INOUTIC profila. Zastakljivanje je moguće izvesti sa svim vrstama i debljinama stakla. Lajsna za staklo se montira sa unutrašnje strane prozora.INOUTIC Elite je petokomorni profil širine 71MM, sa izuzetno lijepim zaobljenim prozorskim krilom. 

Karakteristike THYSSEN Prestige profila:

Profil sa najboljom zvučnom i toplotnom izolacijom kojeg odlikuje vrhunska kvaliteta, vodonepropusnost i izvrsne termičke i akustičke osobine zbog konstukcija komora unutar samog profila. Sistem Prestige zahvaljujući svojoj dubokoj izvedbi od 76mm, trobrtvenim sistemom, 6-komornom presjeku postiže optimalne toplinske vrijednosti i povezuje najnovije aspekte tehničkih i estetskih dostignuća. THYSSEN prozore možemo izraditi u svim željenim oblicima otvaranja i bojama. Moderan izgled te tehnološki fino obrađen profil, daju prozoru vrijednost, te se prozor kao takav lako održava. Svi profili su pojačani pocinčanim čeličnim profilima, kako bi prozori bili čvršći i stabilniji.

Gotova stolarija iz BiH i uvoz

Na zahtjev svojih kupaca "Haskomerc-2"doo je u ponudu uvrstio i gotovu stolariju standardnih mjera, koja se po vrlo povoljnim cijenama može naću na skladištu firme. Veoma dobrog kvaliteta nudimo velike količine gotove stolarija u varijantama od pet i šest komora.